Ohjeet yritys- ja palveluhakemiston käyttöön

Tästä Business Järvenpään ylläpitämästä yritys- ja palveluhakemistosta löydät tietoa Järvenpään alueen yrityksistä sekä niiden tuotteista ja tarjolla olevista palveluista. HUOM! Tämän sivuston hakemistoissa ja infografiikassa näkyvät yritysmäärät ovat vain suuntaa antavia: Joitakin toimialoja ja yritysmuotoja ei ole lainkaan mukana, ja jotkut alueen yrittäjät tai yritykset ovat itse halunneet tietonsa pois. Toisaalta, joillakin yrityksillä on useita toimipisteitä. Näin ollen sivustolla näkyviä yritysmääriä ei pidä tulkita alueen, kunnan tai eri toimialojen virallisina yritys- ja toimipistemäärinä.

Etsitkö yritystä, tuotetta tai palvelua? – Tietoa ja ohjeita palvelun käyttöön:

  • Yrityshaku-osiosta voit hakea ja löydät Järvenpään alueen yritysten perustietoja (Y-tunnus, yhteystiedot, toimiala /TOL, perustamispäivä, yritysmuoto, kokoluokka, liikevaihtoluokka) useilla eri suodatuksilla.
  • Palveluhaku-osiosta voit hakea ja löydät alueen yritykset ja niiden tuotteet tai palvelut 20 eri pääkategorian ja yli 160 tarkemman alakategorian tuote- tai palvelunimikkeitä suodattamalla.
  • Uusien yritysten sekä lopettaneiden yritysten kaupparekisteritiedot päivittyvät tälle sivustolle kuukausittain.
  • Koska hakemistossa mukana olevat alueen yrittäjät ja yritykset voivat itse lisätä ja päivittää hakemistossa näkyviä tietoja, ja koska jotkut yrityksistä eivät ehkä päivitä tietojaan lainkaan, tietojen ajantasaisuus kannattaa aina tarkistaa yritysten omilta verkkosivuilta.

Haluatko lisätä tai päivittää yrityksesi tietoja? – Toimi näin:

  • Etsi palvelusta yrityksesi sivu esimerkiksi etusivun hakutoiminnon avulla
  • Klikkaa sivun alalaidasta painiketta "Ilmoita yritystietojen muutoksesta"
  • Täytä ja lähetä yhteydenottolomake. Käytä sähköpostina sitä osoitetta, jota käytät yleisimmin yrityksesi puolesta asioidessasi.
  • Lähetämme sähköpostiisi linkin lomakkeelle, jonka avulla voit päivittää yrityksesi tiedot.
  • Kun saat linkin, päivitä lomakkeen tiedot huolellisesti. Huomioi erityisesti Palveluhakemisto- pudotusvalikko, jossa voit päättää ne palvelut, joiden kautta haluat yrityksesi löytyvän palveluhakemistosta. Kirjoita myös tiivis kuvaus ydinpalveluistasi Tuotteet- ja palvelut -kenttään. Kyseisen kentän sisältö toimii osana yrityksesi hakusanoja palvelussa.
  • Lähetä lomake.

Vastuu tietojen oikeellisuudesta

Koska tämän sivuston hakemistoissa olevat yritysten tiedot pohjautuvat joko yritysten julkisiin kaupparekisteritietoihin tai ovat yritysten itsensä päivittämiä, sivuston ylläpitäjä Business Järvenpää ei vastaa hakemistojen tietosisällöistä. Business Järvenpää vastaa ainoastaan sivuston toimivuuden ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä tämän sivuston tekijän ja sen teknisestä ylläpidosta ja toimivuudesta vastaavan Hakosalo Oy:n kanssa.